Jublieum Tronix 25 jaar
Home › Jubileum Tronix_Winacties

Tronix bestaat 25 jaar, tijd voor cadeautjes!

Dit jaar tikken we de 25 aan op de teller en dat moet gevierd worden natuurlijk! Om te beginnen met een paar hele leuke winacties die op deze pagina en op onze Social media kanalen terug te vinden zijn. Eén ding is zeker: meedoen is niet alleen leuk maar vooral meer dan de moeite waard, want we pakken zo nu en dan flink uit! Waar wacht je nog op? Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

 

 

WINACTIE 1

VERLOPEN - Een Professionele Systeemcamera - Sony A6000 +16-50 MM Powerzoom t.w.v. €698,- om al je projecten mee vast te leggen als visitekaartje voor je bedrijf!

 

Hoe kun je winnen?

Deel een project met Tronix producten op je eigen Facebook of Instagram, benoem het gebruikte Tronix product en @tag ons! Winnen gebeurt op basis van aanpak en professionaliteit dus zet je beste beentje voor ;-) De sluitingsdatum voor deze winactie is 11 mei; op 12 mei maken we de winnaar bekend op Social. 

 

Oh ja, als je meedoet gaan we ervan uit dat we je projectfoto mogen delen en gebruiken, uiteraard mét bedrijfsvermelding. 

 

  

 

 

WINACTIE 2

VERLOPEN - Je pakketjes een week lang gratis bezorgen met Groenbezorgen! - Al je pakketjes op een duurzame manier verzonden, helemaal betaald door Tronix* #samenvoorduurzaam

 

Hoe kun je winnen?

Volg ons op facebook of Instagram en geef antwoord op de vraag: Hoeveel oranje Tronix oranje lampjes denk je dat er in de Groenbezorgen fietsbak passen? Het bedrijf wat er het dichtst bij zit wint! De sluitingsdatum voor deze winactie is 25 juni; op 28 juni maken we de winnaar bekend op Social. Je kunt maximaal 1x meedoen.

 

*Bezorgingen van standaard pakketjes binnen Nederland.   

 

 

 

 

WINACTIE 3

 

Benieuwd naar de volgende winactie? Houd ons op Social goed in de gaten!

 

 

  

 

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie