Over | Tronix
Home › Over Tronix Lighting

Over Tronix Lighting


Familiebedrijf • 25 jaar Led ervaring • A-Z productaanbod • voorraadhoudend
Tronix Lighting is een oer-Hollands familiebedrijf dat als voorraadhoudende leverancier van Led verlichting al bijna 25 jaar is gespecialiseerd in lichtoplossingen voor de professionele markt. We geloven in de kracht van zorgen, delen en verbinden. Voor en samen met onze klanten, met deskundig en eerlijk advies, meedenken in maatoplossingen en snelle levertijden. 

We CARE
Wij zorgen voor onze klanten en helpen ze te doen waar ze goed in zijn. Dat begint met het bieden van een compleet en kwalitatief verlichtingsassortiment, het op voorraad hebben van producten, en een ondersteuning die zijn grootste meerwaarde ontleent aan een goede nazorg. Kortom, klanten kunnen op ons bouwen. We kiezen hiermee voor duurzame relaties met onze huidige en toekomstige klanten in het B2B segment, met wie we in gesprek zijn en blijven voor de best passende lichtoplossingen.  

We SHARE
Kennis is kracht. Kennis delen nog veel krachtiger, want delen is samen groeien. Tronix was al betrokken bij de ontwikkeling van Led toen deze nog in de kinderschoenen stond. Vele jaren aandacht voor productinnovatie en -ontwikkeling samen met prominente fabrikanten hebben geleid tot veel vakkennis en Led-specialisme. Dit schept niet alleen veel vertrouwen bij klanten, maar door het delen van kennis helpen we hen ook te groeien in hun vakgebied om eindklanten nog beter te bedienen met best passende lichtoplossingen. 

We CONNECT
Door mensen en partijen met elkaar te verbinden maak je van 1 en 1 uiteindelijk 3, daar zijn we van overtuigd. We zijn allemaal op onze eigen manier op zoek naar een plekje op de dynamische markt die Led verlichting heet, maar geloven dat je met een explosief groeiend aantal aanbieders meer bereikt door vanuit een groter geheel naar die markt te kijken en iedereen zijn plek te gunnen en te helpen bereiken. Het belangrijkste is dat de knoppen om zijn, en iedereen inmiddels overtuigd lijkt van de vele voordelen en mogelijkheden die Led te bieden heeft. Laten we van dat moois samen nóg wat mooiers maken.
              
                          

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie