Home › Over Tronix › Onze diensten

Onze diensten


 Wat we onze klanten bieden  

•  Breed productaanbod A-Z
•  Kwaliteit
•  Scherpe prijzen
•  Levering uit voorraad
•  Veel kennis/expertise in Led
•  Garantie 2-7 jaar
•  Marketing ondersteuning

Maak uw eigen lichtplansimulatie
Er zijn enkele zeer behulpzame en geavanceerde software programma's beschikbaar waarmee u zelf aan de slag kunt met uw lichtplan. Lichtberekeningsprogramma's DIALux Evo en ReluxSuite zijn een geweldig hulpmiddel voor professionele lichtsimulaties voor kamers, verdiepingen, gebouwen of zelfs complete openbare ruimtes. Zij zullen u helpen bij het specificeren en bepalen van de juiste armaturen en lampen voor uw verlichtingsproject.

Download ReluxSuite   
Download Dialux Evo 

Advies of ondersteuning nodig?

Als importeur en leverancier aan de professionele markt, beperkt onze ondersteuning zich tot technisch of algemeen advies, en heeft deze vooral een faciliterend karakter. Zo stellen wij bijvoorbeeld de productspecifieke bestanden beschikbaar die nodig zijn om lichtberekeningen te kunnen maken met onze armaturen. Gedetailleerde lichtplannen maken geen deel uit van ons servicepakket, maar we brengen u graag in contact met een onafhankelijk lichtberekeningsadviesbureau of een Tronix dealer die ervaring heeft met het maken van lichtplannen en u bovendien een compleet pakket kan bieden, met inbegrip van advies, levering en montage.    

Reken uit wat u bespaart!
Benieuwd naar uw kostenbesparingen met de keuze voor Led? Gebruik dan onze eenvoudige rekentool. 
Cost Savings Calculation Sheet.xls.  

Garantie 2-7 jaar 
Afhankelijk van de productgroep levert Tronix 2-7 jaar garantie op het gehele commerciële verlichtingsassortiment. Voor Tronix lichtslangen en alle overige decoratieve en kerstverlichting wordt een garantieperiode van 1 jaar na factuurdatum gehanteerd. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we u graag naar onze algemene voorwaarden.

Instructiebeleid Retouren & RMA Formulier 
Om een ​​item te ruilen of te retourneren dient eerst een Return Merchandise Authorization (RMA) formulier te worden ingevuld. Lees voor een efficiënte afhandeling van retouren eerst zorgvuldig onze Instructies voor Retourzendingen en download dan het Tronix RMA Form for Returns.xlsVul het formulier volledig in en controleer het goed voordat u het per mail terugstuurt naar rma@tronixlighting.com. Bij vragen over retouren of ons retourenbeleid kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. 

New products proces Tronix

 


We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie