Product- en handelsgegevens van Tronix Lighting beschikbaar via 2BA!

  
   


Goed nieuws! Per 20 september 2021 distribueert Tronix product- en handelsgegevens via 2BA. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsrecords van Tronix beschikbaar zijn via de 2BA datapool.

De productdata is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van 100% kenmerkwaarden! Daarnaast zijn de bijlagen in de vorm van product afbeeldingen, datasheets, lijntekeningen en installatiedocumenten beschikbaar. De data is beschikbaar volgens de double + rating op het Label datakwaliteit, en streven ernaar om dit jaar nog Triple + rating te ontvangen!

Bekijk onze actuele datakwaliteit, of bekijk Tronix direct op de 2BA Unifeed

Selectieprofiel
Indien je de data van Tronix wenst te ontvangen, dan kun je ons toevoegen aan jouw online selectieprofiel binnen het platform van 2BA. Het GLN nummer van Tronix is: 8714984000001.

Koppeling met website
De website van Tronix wordt binnenkort gekoppeld aan de artikeldata die wij aanleveren op 2BA. Zo houden wij onze productdata zo transparant mogelijk en heb jij als klant op elk moment van de dag toegang tot alle actuele artikelgegevens volgens de ETIM ketenstandaard.

ICC bericht aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje met uw contactgegevens naar sales@tronixlighting.com

   

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie