Beste klant,

Hoewel de impact voor ons als dienstverlenend bedrijf nog relatief klein is in vergelijking met andere branches, hebben we naar aanleiding van de laatst berichtgevingen vanzelfsprekend ook kritisch gekeken naar hoe wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen in de strijd tegen het Corona virus. We informeren jullie graag als volgt:

Franco leveringen NL/BE t/m 28 april 2020 bij orders vanaf €150,-
Voor een maximale borging van uw en onze veiligheid willen we het afhalen van orders aan de balie terugbrengen tot het hoogst noodzakelijke. Om dit te kunnen realiseren en als geste richting onze klanten, is daarom besloten om alle binnenkomende orders vanaf €150,- binnen NL/BE Franco te gaan uitleveren. Onze afdeling Sales en het Magazijn zijn volledig operationeel dus u mag het serviceniveau blijven verwachten dat u van ons gewend bent.

Communicatie zoveel mogelijk via de mail
Vanwege de aangekondigde richtlijnen vanuit de overheid draaien we op minimale bezetting en werkt een deel van onze medewerkers – daar waar mogelijk – vanuit huis. Voor alle duidelijkheid: we zijn nog volledig operationeel maar doen hierbij wel een beroep op u met het verzoek om communicatie over orders, producten en andere zaken zoveel mogelijk via de mail te laten lopen op sales@tronixlighting.com.

Online bestellen: ja graag!
Indien u al regelmatig online bestelt bij ons dan willen we u vragen om dat de komende periode – daar waar mogelijk – ook zoveel mogelijk te blijven doen. Als u normaliter telefonisch of via de mail bestelt, vragen wij u om dit bij voorkeur via de mail te doen maar liever nog via onze online bestelmodule op de website.Online bestellen werkt heel eenvoudig met uw account inloggegevens. Mocht u deze niet (meer) hebben, vraag ze dan even op via de mail sales@tronixlighting.com; dan sturen we deze naar u toe toe via de mail zodat u online bestellingen kunt plaatsen, voorraadstatus en netto prijzen kunt inzien.

Bevoorrading
Volgens de laatste berichtgevingen draait de productie in China weer op volle kracht. We hebben nauw contact met onze productiepartners in China, waar de besmettingspiek inmiddels achter de rug is en het aantal nieuwe besmettingsgevallen drastisch daalt. Iedereen is daar weer gewoon aan het werk dus voor wat betreft bevoorrading verwachten we vooralsnog geen bijzonderheden.

We vertrouwen op jullie begrip in deze; laten we elkaar vooral veel wijsheid en gezondheid toewensen.

Het Tronix team                                                 
 

       

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie