TRONIX LEGENDS

Mogen wij even voorstellen: onze Tronix Legends, gebundeld in een eigen brochure.

Een zwart/wit collectie van armaturen in een strak en tijdloos design. Licht 'helden' die garant staan voor een bijzondere ontmoeting tussen licht en esthetiek. Producten met klasse waar je op kunt blijven bouwen. En die symbool staan voor de de Tronix legacy en heroïek van productontwikkeling. 

We zijn trots op de 25 jaar die in 2021 op onze teller staat. Een moment van stilstaan en terugkijken, maar ook van samen vooruitkijken en enthousiast worden over alle mooie dingen die we met elkaar nog gaan bereiken in de wereld die verlichting heet. 
We hopen nog veel Tronix Legends terug te zien in jullie projecten!

Project met één van onze Tronix Legends producten? Plaats een foto op Facebook of Instagram, tag ons en win een professionele systeemcamera om van je projecten een visitekaartje te maken! Zie de winpagina voor meer informatie

 

Naast de Brochure, zijn Tronix Legends ook herkenbaar aan de 'Legends' beeldsticker op onze website.

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie