Casambi, een eenvoudig en stabiel communicatiesysteem.


 ‘Slim en eenvoudig licht regelen’ is een onderwerp waar veel over wordt gepraat en gespeculeerd.
Ontwikkelingen in slimme communicatietechnologieën gaan razendsnel, en daarom ook zeer belangrijk om hier als kennisleverancier in de LED wereld niet op achter te blijven.

Casambi is een geavanceerd en zeer stabiel lichtsysteem op basis van Bluetooth low energy. Dit is de enige draadloze communicatietechnologie met laag vermogen die kan communiceren met IOS en Android apparaten. Het is optimaal gebruiksvriendelijk, met minimale hardware- tijd- en implementatiekosten.

Een ideaal systeem voor de installateur 
Casambi is eenvoudig en in een paar minuten te installeren én zeer gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker. Dimmen, meerdere lampen groeperen of het instellen van RGB kleuren, alles is mogelijk. Ideaal voor kantoor ruimtes, winkels of woonhuizen waar een eenvoudig communicatiesysteem gewenst is.

NIEUW: Casambi drivers
Nieuw in het assortiment: Casambi drivers. Deze drivers zijn vooraf in te stellen in een gewenste Output d.m.v. de nieuwste technologie van Philips, namelijk; MultiOne SimpleSet.

20W 150 - 500 mA
36W 300 - 1050 mA                                                 
 

       

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie