Dé vervanger voor alle Ø50 mm GU10 lichtbronnen

Tronix Lighting lanceert dé vervanger voor Ø50mm GU10 Spotjes. Een Ø50 mm LED Spot, speciaal ontwikkeld om stabiel te dimmen zonder dat deze gaat flikkeren. 

Ook kan er in plafonds niet altijd gewerkt worden met GU10 Spotjes, omdat er gewoonweg te weinig ruimte in het plafond zit. De vervangende LED Spots zijn slechtst 26 mm hoog (31 mm met kabeldikte) inclusief interne driver en daardoor geschikt voor nagenoeg iedere plafondsituatie. Daarnaast heeft de Tronix LED Spot een aansluitblokje met trekontlasting voor directe aansluiting op 230V, waardoor dit spotje een must is voor elke installateur! Voor een perfect dimresultaat, gebruik de LED Spot met de Tronix universele Triac LED Dimmer (art.nr. 215-131).

Om je klant kennis te laten maken met het spotje én het perfecte dimresultaat, is er nu gratis een toonbankdisplay aan te vragen. Inclusief 1x een Ø50mm Spotje én de Tronix Triac Dimmer 215-131.

Vraag de display aan via: sales@tronixlighting.com of op +31 (0)413 330 380. De display inclusief artikelen wordt met de eerstvolgende bestelling gratis meegeleverd.

 

 

 

 

 

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie