Advertentieverlichting
Advertentieverlichting

Licht gebruiken om te communiceren

Met Led verlichte tekst en belettering trekt aandacht, presenteert uw merk en zet het meer kracht bij.

Ontdek de vele mogelijkheden van Led lichtbelettering en backlighting, en zet ze in om je boodschap effectief over te brengen.

Voegt waarde toe aan elk type bedrijf of evenement: van winkels en restaurants tot kantoorgebouwen, benzinestations en beursgebouwen.

HomeToepassing Advertising & Signing

Advertising & Signing

 

Informatieve en representatieve LED reclame
Tronix biedt op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor advertentiedoeleinden om uw boodschap te helpen overbrengen en sterke merken te bouwen. Ons assortiment bevat LED-Background panels die zorgen voor een hoge lichtoutput achter een doek of paneel, LED-Light Modules voor maximale resultaten bij gebruik in een advertentiepaneel of lichtbak, en LED-Background Modules die ideaal zijn voor bewegwijzeringsdoeleinden of LED-lichtdisplays in cafetaria's en food corners.

LED verlichting voor lichtbakken
Verlichtingskasten zijn populaire advertentieruimtes en vind je in vele maten en soorten. Ze geven informatie en oriëntatie, onderscheiden zich van de omgeving en trekken aandacht. Lichtbakken kunnen in veel verschillende toepassingen worden gebruikt: bij bushaltes, in treinstations, warenhuizen, bioscopen of luchthavens. Daarnaast zijn de Tronix advertising light modules bij uitstek geschikt voor het verlichten van logo's en merknamen. En ook biedt Tronix vier verschillende formaten achtergrondpanelen die je aan elkaar kunt verbinden voor elke gewenste maat of vorm. Deze worden voornamelijk gebruikt voor de achtergrondverlichting van lichtbakken, grootschalige projecten, winkelcentra, treinstations en luchthavens.

Profielbelettering: individueel en significant
Er zijn vrijwel geen grenzen aan het gebruik van reclamebelettering. Winkels, restaurants, casino's, benzinestations en evenementenhallen: ze maken allemaal gebruik van lichtbelettering. De efficiënte LED-achtergrondmodules zijn geschikt als vervanging voor de welbekende traditionele neonverlichting, en zorgen voor uniforme achtergrondverlichting van profielbelettering in alle vormen en maten.

Referenties

Bavaria
Project data

Verlichte LED-signage van Tronix om het Grolsch-merk te promoten op een groot muziekfestival.
Korte omschrijving

Lowlands festival, Nederland - project van Tausch Brand Sensations in samenwerking met Grolsch

Reclameverlichting
Reclameverlichting

Bekijk alle producten
Neon Flex Lijnverlichting
Neon Flex Lijnverlichting

Bekijk alle producten
Flood Light
Flood Light

Bekijk alle producten
LED Controllers & Sensoren
LED Controllers & Sensoren

Bekijk alle producten

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie