Kerst & Decoratieve Verlichting
Kerst & Decoratieve Verlichting

Decoratieve Verlichting & Boomverlichting

De decoratieve verlichting van Tronix biedt veelzijdige oplossingen voor kerstverlichting, boomverlichting en vele andere decoratieve verlichtingsdoeleinden.


Verander elke winkel, kantoorgebouw, hotel of boom in een opvallend en uitnodigend object met Tronix-lichtgordijnen, lichtstrengen en -slangen, 3D motieven en decoratieve lichtbollen. 

Tronix biedt maatoplossingen met spectaculaire effecten op het gebied van decoratieve verlichting.
HomeToepassing Christmas & Decoration

Christmas & Decoration

Tronix Modular Lighting Connection System:
Eindeloze mogelijkheden voor spectaculaire effecten met lichtdecoraties!
Ga voor een groots effect en kies voor maatoplossingen met het Modulaire Verlichtingssysteem van Tronix, dat garant staat voor eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van decoratieve sfeerverlichting en spectaculaire eindresultaten. Het werkt als volgt: kies uw applicatie - buiten, binnen, hal, gevel, etalage, wand of boom - en maak een selectie van producten uit ons uitgebreide assortiment professionele lichtsnoeren, -gordijnen en -motieven en accessoires. Koppel deze vervolgens op de gewenste manier aan elkaar voor het beoogde verlichtingseffect. 

Boomverlichting:
LED Cord Light Professional & Modulair

Tronix biedt uitgebreide keuze in professionele boomverlichting.
Met het veelzijdige assortiment LED Led Light Professional & Modular kunt u bomen in elke vorm of grootte op een prachtige manier decoreren. 

                                 

 

Referenties

Der Leso Austria
Project data

De Kursalon is gebouwd in de Italiaanse Renaissance-stijl en is een van de meest exclusieve gebouwen van Wenen, gedecoreerd met Tronix-lichtgordijnen.

Project van Der Leso, Oostenrijk
Met behulp van Tronix LED Modular Lighting Connection System
Korte omschrijving

De Kursalon in Wenen is een prominente en exclusieve locatie voor klassieke concerten en zakelijke evenementen. Een prachtig gebouw met het perfecte landschap voor opvallende lichtendecoraties.

Voor dit project werd het Tronix Modulaire Verlichtingssysteem toegepast, dat LED-strings en -gordijnen van verschillende groottes met elkaar verbindt voor een groots resultaat op maat.

Motieven
Motieven

Bekijk alle producten
Pro System Modulair 230V
Pro System Modulair 230V

Bekijk alle producten
LED Controllers & Sensoren
LED Controllers & Sensoren

Bekijk alle producten

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie