Industriële productiviteit
Industriële productiviteit

Bespaar tot 70% op kosten op uw faciliteit

Tronix biedt langdurige, betrouwbare verlichtingsoplossingen met een optimale lichtopbrengst tot het einde van de levensduur waardoor onderhoudskosten drastisch worden verlaagd.

Wij helpen u Led verlichting op zodanige wijze toe te passen dat u maximaal profiteert van de voordelen op het gebied van besparing en efficiëntie.

Tronix staat voor maatoplossingen die van uw faciliteit een visitekaartje maken in productiviteit en design.
HomeToepassing Industry

Industry

Wat Led's voor uw magazijn of productiefaciliteit kunnen betekenen
In de industriesector is er veel winst te behalen als het om energieverspilling gaat. Led verlichtingsoplossingen zijn gericht op kostenbesparing, verhoging van de productiviteit en duurzaamheid. Met een energiebesparing tot 70% en soms wel 80%, is de keuze voor Led één van de beste manieren om kosten drastisch te verlagen en de efficiëntie te verbeteren. Naast het fundamentele belang van een goed verlichte en comfortabele werkplek, is de beslissing voor Led inmiddels ook vanuit een wetgevend standpunt onvermijdelijk geworden. Omdat Led's minder belastend zijn voor het milieu en voor een lagere CO2 uitstoot zorgen, draagt deze technologie grotendeels bij aan het maatschappelijke verantwoordelijkheidsgevoel van bedrijven. Met programmeerbare verlichting en het gebruik van aanwezigheidsdetectie zal er op dat gebied nog veel meer te winnen zijn.


Duurzame en betrouwbare lichtoplossingen
Tronix biedt duurzame, betrouwbare led-verlichtingsoplossingen waarmee onderhoudskosten worden verlaagd en die u in staat stellen om tijdig te anticiperen op noodzakelijke vervangingen. Wij helpen u Led verlichting op zodanige wijze toe te passen dat u maximaal profiteert van de voordelen op het gebied van besparing en efficiëntie. Met ons productaanbod van Industrial Line Lighting, High Bay-lampen en een uitgebreid assortiment verlichtingsarmaturen staan ​​we voor maatoplossingen die van uw pand een visitekaartje maken.

Referenties

Vriesoord Den Bosch
Project data

Een koel-/vriesmagazijn maakte een succesvolle overstap naar Led verlichting, wat resulteerde in een kostenbesparing van 70%

Project: Vriesoord BV in Den Bosch, Nederland
Korte omschrijving

Een nieuwe productiehal werd ingericht met 100W LED High Bay-lampen, ter vervanging van 250 Watt halogeenlampen. Hiermee werden energiekosten aanzienlijk verlaagd en de lichtefficiëntie verhoogd..

Een belangrijk reden voor koelhuizen en vriesmagazijnen om te kiezen voor Led, is de minimale warmteontwikkeling. Hierdoor is extra koeling niet meer nodig wat dubbele besparingen oplevert.

ICL Ceramics Rotterdam
Project data

Een productiehal van 1000 m² werd heringericht met 150 Watt LED High Bay armaturen voor een industriële uitstraling.

Klant: ICL Ceramics, Rotterdam - project van Word Light Design, Nederland
Korte omschrijving

De keuze voor Led verlichtingsoplossingen werd voornamelijk gebaseerd op het vooruitzicht van lagere energiekosten. Het productontwerp speelde hier ook een belangrijke rol voor de gewenste industriële 'look'.

Leverancier, klant en installateur werkten nauw samen voor een snel en indrukwekkend resultaat.

Intersurgical Uden
Project data

Een 10 meter hoog magazijn werd uitgerust met Tronix IP20 Industrial Light Bars voor efficiënte verlichting met een brede beam

Project: Intersurgical Nederland BV, Nederland
Korte omschrijving

Industriële Lijnverlichting
Industriële Lijnverlichting

Bekijk alle producten
High Bay Lampen
High Bay Lampen

Bekijk alle producten
Flood Light
Flood Light

Bekijk alle producten

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie