Home › Reference van Donzel

Beste presentatie van kleuren en producten bij Van Donzel Woongelofelijk 

     Van Donzel is een begrip in de regio met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Onlangs vond deze sfeervolle woonwinkel een riant nieuw onderkomen van 12000 m2 aan de woonboulevard in Uden. Voor een optimale presentatie van de uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires, werd deze prachtige woonwinkel – in samenwerking met Blouww Project Design en Verstegen Elektro – voorzien van 1700 Tronix LED spotlights. De resultaten zijn verbluffend.

Meer klantbeleving met goede verlichting
Juist omdat klanten vaker online kopen moet de productbeleving in de winkel zo groot mogelijk zijn, vooral als het om zoveel vierkante meters gaat. Een goed lichtplan kan hierin voor een enorm grote bijdrage zorgen. Want een winkel is niet meer zomaar een winkel. Het is een ervaring die gedenkwaardig moet zijn, bezoekers moet verrassen en verleiden terwijl je ze met de juiste verlichting een bepaalde routing laat volgen.

Beste presentatie van kleuren en producten
Een klant zal je winkel sneller binnenstappen als de etalage goed is uitgelicht, langer binnenblijven bij een prettige ambiance en efficiënte lichtrouting van schappen en rekken, én eerder verleid worden tot aankoop als een product mooi is uitgelicht en de kleurechtheid groot is. Goede verlichting stimuleert niet alleen de verkoop maar helpt u ook om uw merkvisie uit te voeren met een aantrekkelijke sfeer in de winkel.

Over de verlichting bij Van Donzel
In totaal werden 1700 Tronix LED-Track spot armaturen gebruikt om alle gangen, paden, interieurstijlen, merken, winkel- en etalagedisplays op een even efficiënte als sfeervolle manier uit te lichten. In nauwe samenwerking met Blouww Project Agency en Verstegen Elektro werd een lichtplanontwerp gemaakt en uitgevoerd. Voor maximaal resultaat is gekozen voor een combinatie van verstelbare Downlights in grijs en wit, en een groot aantal moderne trackspots in de kleuren zwart, grijs en wit. Voor beide types lichtarmaturen is er gecombineerd met 2700K en 3000K kleurtemperaturen. Track Spots zorgen voor homogeen, uniform licht met nauwkeurige bundels, terwijl kleuren er beter uitzien, voorwerpen aantrekkelijker worden en de omgeving verleidelijker.

   


  

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie