Christmas & Tree Lighting | Tronix
Home › Become a Tronix customer

Tronix klant of dealer worden

Tronix Lighting levert al 25 jaar hoge kwaliteit LED verlichting aan de lichtprofessional. Met een groot Europees dealernetwerk, breed assortiment en snelle levering uit voorraad, bouwen we aan een sterk merk en een rotsvast klantvertrouwen als bouwstenen voor groei.

Wilt u ook graag Tronix producten kopen?
Dat horen we natuurlijk graag! Of dit rechtstreeks bij ons kan of beter via een dealer bij u in de buurt is afhankelijk van uw bedrijfsprofiel, locatie, en ondersteunings-/adviesbehoefte. Na invulling van ons contactformulier helpt onze verkoopafdeling u graag verder met de voor u best passende oplossing. 

Interesse om (een deel van) onze productlijn te vertegenwoordigen als Tronix dealer?
Ons netwerk breidt zich dagelijks uit met nieuwe dealers. Onder een dealer verstaan wij een verkooppartner die dagelijks op professionele wijze met licht bezig is, en samen met ons wil groeien om het verschil te maken in de verlichtingsmarkt van vandaag. 
Informeer mij over dealermogelijkheden 


We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie