Christmas & Tree Lighting | Tronix
Home › Become a Tronix customer

Tronix klant of dealer worden

Tronix Lighting levert lichtoplossingen aan de groothandel en professionele lichtvakhandel via een groeiend distributienetwerk in de Benelux en een groot deel van Europa. We leveren hoge kwaliteit LED producten en leggen de lat hoog om onze klanten het vertrouwen te geven dat ze zoeken voor tevreden eindgebruikers en succesvolle verlichtingsprojecten.  

Wilt u graag Tronix producten kopen?
Geef dit dan aan via ons contactformulier of neem persoonlijk contact op met onze verkoopafdeling via mail of T +31 (0)413 33 03 80, wij helpen u graag verder. Na een interne beoordeling maken we een account voor u aan en koppelen deze aan een passende kortingsgroep.

Met uw persoonlijke inloggegevens krijgt u op onze B2B webshop niet alleen snel inzicht in uw netto prijzen en de voorraadstatus, maar ook toegang tot handige supportfuncties. Afhankelijk van uw bedrijfsprofiel en het soort advies en ondersteuning dat u nodig heeft, verwijzen we u mogelijk door naar een dealer of wederverkoper bij u in de buurt of regio.

Interesse om (een deel van) onze productlijn te vertegenwoordigen als Tronix dealer?
Met 25 jaar ervaring en passie voor ons vak komen we graag in contact met partijen die enthousiast zijn om samen met ons te groeien en het verschil te maken in de verlichtingsmarkt anno 2020.  
 


We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie