Home › Reference Jumbo Supermarket

Het effect van verlichting op winkelbeleving 


Betere productpresentatie en meer winkelbeleving 

Jumbo staat voor verse en fijne kwaliteit tegen de laagste prijzen. Het erkennen van de essentiële rol van goede verlichting op productpresentatie en winkelervaring was een belangrijke bouwsteen voor de renovatie van een groot Jumbo-supermarktfiliaal in Uden.

De impact van goede winkelverlichting begint een topprioriteit te worden in de detailhandel vanwege de positieve bijdrage aan de winkelomzet.   

   
Lichtsimulatie maken?
Er is een modern en bovendien gratis software programma
beschikbaar voor het maken van lichtberekeningsplannen:
ReluxSuite. Beschikbaar in 5 talen, is dit programma een geweldig hulpmiddel voor het maken van lichtsimulaties dat u helpt bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw verlichtingsproject. Download ReluxSuite

Uitrekenen wat je bespaart?
Benieuwd om te weten hoeveel je nou werkelijk bespaart met de keuze voor Led? Gebruik dan ons Cost Savings Calculation Sheet.xls.
  

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie