LED Fotopanelen

Ervaar natuurlijk daglicht in elke ruimte! Kies voor een fotoplafond en combineer LED panelen met Acrylaat (plexiglas) platen voorzien van UV print. Voor het mooiste en meest professionele resultaat, gebruiken we 3 mm glasheldere plexiglas/acrylaat platen, die met een zogenaamde ‘Day & Night’ techniek worden geprint. Deze speciale print, zorgt voor een altijd mooi en zichtbaar resultaat, zowel overdag als ’s nachts.

HOE WERKT HET?
1. Bepaal de grootte van je ontwerp voor je toepassing. De print wordt verdeeld over het aantal bestelde platen. Zie hiervoor als voorbeeld de verdeling in de afbeeldingen.
2. Maak een keuze uit ons aanbod LED panelen 60*60 of 30*120 voor de samenstelling van je ontwerp. Houd hierbij rekening met een kleurtemperatuur hoger dan 5000K voor het mooiste en meest realistische effect (UGR<19 heeft hier geen meerwaarde).
3. Voordat we daadwerkelijk gaan printen, sturen we per mail altijd een voorbeeld van de indeling, zodat er altijd nog aanpassingen gedaan kunnen worden.
4. Zodra er akkoord is gegeven, worden de platen gedrukt en kunt u het gedrukte ontwerp binnen 5 tot 10 werkdagen verwachten.

Overzicht LED Fotopanelen

  

 

 


We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie