Led paneel 130 Lumen/Watt


Er heeft een wijziging plaats gevonden in de energielijst 2020. Tot eind 2019 kwam alle LED verlichting (m.u.v. LED buizen) in aanmerking voor subsidie bij een minimale opbrengst van 100 Lm/W. Vanaf 1 januari 2020 geldt een onderscheid in type verlichting en zijn de eisen aangescherpt:

A. LED-spots of LED-downlighters, met een specifieke lichtstroom van ten minste 110 Lm/W.
B. LED-armatuur anders dan met LED-buizen en LED-spots of LED-downlighters, met een specifieke lichtstroom van ten minste 125 Lm/W.

Vanaf heden heeft Tronix een LED Paneel in voorraad met een Lm/W opbrengst van 130.
Dit betekent dat dit paneel voldoet aan de actuele EIA eisen!

Het paneel is geschikt voor plaatsing in (systeem)plafonds van 60x60 cm. Ophangen is ook mogelijk met het gebruik van ophangkabels of een opbouwframe (zie gerelateerde producten). Door het egale, zachte en flikkervrije licht dat het LED paneel verspreidt, zijn panelen bij uitstek geschikt voor toepassing in kantoren en winkels, maar denk ook aan binnenverlichting van scholen en andere publieke ruimtes.

Kenmerken
• Hoge kwaliteit externe driver met optimale warmteafvoer
• Flikkervrij (1%)
• Plug&Play d.m.v. aansluitsnoer en eurostekker
• Zeer hoge lichtefficiëntie van >130 Lm/W
• 5 jaar garantie
• UGR <19 waarde voor minder lichthinder en hoge productiviteit

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie