NIEUW Tronix Catalogus 2021/2022


Ons productaanbod nu completer dan ooit!
Hij is er weer: een gloednieuwe editie van de Tronix Commerciële Productcatalogus boordevol nieuwe producten! Onze missie: bestaande categorieën completer maken dan ooit! En dat is gelukt. Zo zijn er twee nieuwe productlijnen Floodlights, is het Controlling assortiment uitgebreid met een Casambi protocol, zijn er nu ook LED Panelen met 130 Lm/W lichtopbrengst, én is het complete assortiment Noodverlichting geheel vernieuwd. Hoog tijd om het zelf te gaan ontdekken!

NIEUW QR codes en aansluitschema's
Bij een aantal producten zijn QR codes toegevoegd voor het eenvoudig scannen en downloaden van belangrijke extra informatie en aansluitschema's met je mobiel. In aanvulling op de reeds beschikbare aansluitschema's voor Controlling en Led Strips, zijn ze er nu ook voor Led buizen, Casambi, en Wall Washers DMX.

Beter overzicht
Een aantal categorieën zijn samengevoegd voor beter overzicht en nog meer zoekgemak. Daarnaast is de productindeling van Led Strips nu meer gestuurd op specificaties, en zijn
Controlling en Sturing nu per protocol samengevoegd voor een compleet behoefteoverzicht per klus. Handig toch?

Nog niet in bezit van de catalogus 2020/2021?
U ontvangt uw exemplaar van ons via de post of bij uw bestelling. 
In elk ander geval of wanneer u graag extra exemplaren wilt ontvangen
kunt u 
hier uw Tronix Professionele Catalogus 2021/2022 (hard copy) bestellen.

Een digitaal exemplaar 2021-2022 is hier of via de afbeelding te downloaden.  
                                                 
 

       

We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie