NIEUWE Tronix LED Strip & Profielen Brochure 


Tronix biedt een uitzonderlijk breed en diep assortiment aan Led strips in vele soorten, maten en kleuren. En met de recente uitbreiding van ons aanbod aluminium profielen onder de merknaam Galaxy is de keuze nu groter en de toepassing veelzijdiger dan ooit! 

We hebben er daarom voor gekozen om de mogelijkheden op het gebied van decoratieve en functionele lijnverlichting samen te vatten in een overzichtelijke brochure. Met daarin handige overzichten, de meest populaire profielen en een aantal praktische tips. 

De brochure is hier te downloaden. En op de beurs LED + ELEKTRO 2019 in Den Bosch op 13/14 november (invitatiecode 19TRONIX) liggen ze in hard copy voor u klaar dus we zien u graag verschijnen op onze stand C1 & A1!

Of vraag hier een exemplaar aan per post
We maken gebruik van cookies om het gebruiksgemak van onze website te vergroten en de inhoud van het aanbod beter op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij u beter van dienst te zijn. Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring en klik voor toestemming op akkoord.

Akkoord Informatie